Expedition

Expedition
Varenr.
30101
Lager
Midlertidig Utsolgt, Kontakt betjening for leveringstid
Pris
kr 11 410,00
This product has no variants available

Kvantumsrabatt

Loading...

 

 Utstyrspakken blir automatisk lagt til ved kjøp av kajakk , Skriv ønsket vektklasse i kommentarfelt ved registrering   

Andre farger kan bestilles, ta kontakt for leveringstid

DFC Nå: 11.410.-

HCK Nå: 14.070.-

Designer: Ingvar Ankervik/VKV
Produktutvikler: Len Ystmark
Materiale: Composite

 

Knallbra havkajakk for medium til store personer. Den kombinerer fart, manøvrerbarhet og stabilitet på en utmerket måte som ingen andre havkajakker kan vise til. Her er båten for deg som ønsker den perfekte kombinasjonen av stabilitet og fart. Mange mener dette er verdens beste allround havkajakk med Swedish form, den er Norges mest solgte kajakk 8 år på rad. Expedition har blitt best i test i både Norge og Sverige. Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette ror-systemet er det mest solide og råeste på markedet! Dette er en unik kajakk som du vil ha glede av i mange år.

 

Det første du vil legge merke til ved denne kajakken er de elegante linjene. Expedition er inspirert av moderne svensk design - det videste punktet er bak i cockpit. Designet gjør padlingen framover mer komfortabelt og effektiv fordi du kan sette åra tettere mot kroppen. Expeditions lange vannlinje gjør den meget rask og den har den har en unik stabilitet. Padler du den i vind og bølger vil du bli overrasket over hvor lettmanøvrert den er, og hvor trygg den føles under røffe forhold.

 

Expedition har fire oppbevaringsrom for tørr lagring, to store og to små. I de store rommene får du plass til alt du trenger av personlig utstyr på en dagstur, eller for et weekendopphold. De små rommene sørger for oppbevaring av utstyr du trenger underveis, som mat, drikke, ekstra tøy etc. Det aller minste rommet er laget av myk neopren og er designet for sikker oppbevaring av mobiltelefon, GPS, solbriller og andre små gjenstander. Bak og foran på kajakkdekket er det gummistrikk som gir feste for utstyr som drikkevann, ekstra padleåre, soveunderlag mm.. Expedition har ergometrisk utformede håndtak i baugen og langs sidene for enkel bæring. Du sitter meget godt i kajakken, den vide cockpiten gir lett tilgang, setet er polstret og hoftebeltet er justerbart Kajakken har også en mekanisme for innstilling for ryggstøtten, den lar deg juster støtten til ønsket posisjon mens du sitter trygt i kajakken. Hoftebeltet kan reguleres 10 cm i begge ender. Den har justerbare lårstøtter, dette gjør at man får meget god kontakt med kajakken når man trenger det som mest.

 

SeaBird Designs Expedition er designet av Ingvar Ankervik. Ankervik -familien har designet seilbåter, båter og kajakker i 4 generasjoner og er verdens eldste kajakk produsent. Ingvars far var svensk mester i båt bygging, og Ingvar Ankervik er en av verdens beste kajakk designere.

 

Direkte fra egen fabrikk. 5 års fabrikk garanti!

 

Expedition LV test

VIDEO

 

Spesifikasjoner

Lengde: 527 cm

Bredde: 59 cm

Dyp: 33 cm

Innvendig cockpit: 80x40 cm

Volum: 360 L

 

Vekt

Diolen/Glassfiber/Kjerne: 28 kg

Hybrid Karbon/Kevlar: 27 kg

Karbon: 26 kg

Karbon/Kevlar: 25 kg

 

Bruksegenskaper

Padlerens vekt: 85-105 kg

Kapasitet: 160 kg

 

Kajakkens egenskaper

Hastighet: 8

Primær stabilitet: 7

Sekundærstabilitet: 10

Stabilitet i bølger: 9

Rettningsstabilitet: 9

Manøvrerbarhet: 7

Bagasjevolum: 10

 

Lagrinsplass

Foran: rund luke 25 cm, dagluke med skrulokk 15 cm

Bak: rund luke 15 cm, oval luke 32.5 cm

 

Standard funksjoner

Karbon/Kevlar hav-sete, stillbare lårstøtter, Power Pedals PRO XI9, stangholder, padle holder, ror

SeaBird Designs AS

SeaBird Designs of Norway er Norges og Europas ledende kajakkprodusent.

Vi selger kajakker til gunstige outletpriser

Vi har for tiden stor pågang på telefon. Vennligst send  email for raskest mulig kundeservice

 

Send Epost til: info@seabirddesigns.no