Expedition LV

Expedition LV
Varenr.
21461
Lager
Velg varians
Pris
Fra kr 5 900,00
Før
kr 6 900,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Expedition LV
  • 34_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e
  • 33_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e
OBS! Skriv inn ønsket farge og størrelse på medfølgende vest i kommentarfeltet ved utsjekk
 
Expedition er produsert i en høyteknologisk 3 lags sandwich-konstruksjon i materialet HDPD polyethylen. Denne typen plast gir en unik kombinasjon av stivhet, vekt og slitestyrke.
 
Knallbra havkajakk for små til medium store personer. Den kombinerer fart, manøvrerbarhet og stabilitet på en måte ingen andre havkajakker kan vise til. Her er båten for deg som ønsker den perfekte kombinasjonen av stabilitet og fart. Mange mener dette er verdens beste allround havkajakk med Swedish form, den er Norges mest solgte kajakk 8 år på rad. Expedition har blitt best i test både i Norge og Sverige. Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette ror-systemet er det mest solide og råeste på markedet!
 
Dette er en unik kaj...
Designer: Ingvar Ankervik/VKV
Productutvikler: Len Ystmark
Materiale: Trelags HD polyetylen

Det første du vil legge merke til ved denne kajakken er de elegante linjene. Expedition er inspirert av moderne svensk design - det videste punktet er bak i cockpit. Designet gjør padlingen framover mer komfortabelt og effektiv fordi du kan sette åra tettere mot kroppen. Expeditions lange vannlinje gjør den meget rask, og den har den har en unik stabilitet. Padler du den i vind og bølger vil du bli overrasket over hvor lettmanøvrert den er, og hvor trygg den føles under røffe forhold.
 
Expedition har fire oppbevaringsrom for tørr lagring, to store og to små. I de store rommene får du plass til alt du trenger av personlig utstyr på en dagstur, eller for et weekendopphold. De små rommene sørger for oppbevaring av utstyr du trenger underveis, som mat, drikke, ekstra tøy etc. Det aller minste rommet er laget av myk neopren, og er designet for oppbevaring av nøkler, GPS, solbriller og andre små gjenstander. NB: Pakk alltid elektronikk i vanntette poser. Bak og foran på kajakkdekket er det gummistrikk som gir feste for utstyr som drikkevann, ekstra padleåre, soveunderlag mm.. Expedition har ergometrisk utformede håndtak i baugen og hekken for enkel bæring.
 
Du sitter meget godt i kajakken, den vide cockpiten gir lett tilgang, setet er polstret og hoftebeltet er justerbart. Kajakken har også en mekanisme for innstilling for ryggstøtten, den lar deg justerstøtten til  ønsket posisjon mens du sitter trygt i kajakken.  Hoftebeltet kan reguleres 10 cm i begge ender.  Den har justerbare lårstøtter, dette gjør at man får meget god kontakt med kajakken når man trenger det som mest.
 
Expedition er en ror kajakk som også har en integrert kjøl bygd inn i skrogets design. Dette gjør at Expedition selv uten bruk av roret har en helt unik retningsstabilitet!
 
SeaBird Designs Expedition har blitt designet av Ingvar Ankervik. Ankervik -familien har designet seilbåter, båter og kajakker i 4 generasjoner og er verdens eldste kajakkprodusent. Ingvars far var svensk mester i båtbygging og Ingvar Ankervik er en av verdens beste kajakk designere.
 
Direkte fra egen fabrikk. 5 års fabrikk garanti!
 
 
 
Spesifikasjoner
Lengde: 480 cm
Bredde: 56 cm
Dyp: 35 cm
Innvendig cockpit: 80x39.5 cm
Volum: 265 L
 
Vekt
25 kg
 
Bruksegenskaper
Padlerens vekt: 55-90 kg
Kapasitet: 130 kg
 
Kajakkens egenskaper
Hastighet: 7
Primær stabilitet: 8
Sekundærstabilitet: 9
Stabilitet i bølger: 9
Rettningsstabilitet: 9
Manøvrerbarhet: 8
Bagasjevolum: 7
 
Lagrinsplass
Foran: rund luke 25 cm, dagluke med skrulokk 15 cm
Bak: rund luke 15 cm, oval luke 32.5 cm
 
Standard funksjoner
Ergonomisk sete med polstring, stillbare lårstøtter, Power Pedals PRO XI9, stangholder, ror

SeaBird Designs AS

SeaBird Designs of Norway er Norges og Europas ledende kajakkprodusent. Vi selger kajakker til gunstige outletpriser, og har 2 butikker i Norge.

Fredrikstad Outlet

Elindveien 101, 1615 Fredrikstad

93406727

info@seabirddesigns.no

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

Stavanger Outlet

Sandnesveien 38, 4330 Ålgård

93406727

stavanger@seabirddesigns.no

Mandag-Fredag 11-19

Lørdag 10-16