XP 507

XP 507
Varenr.
30111
Lager
Midlertidig Utsolgt, Kontakt betjening for leveringstid
Pris
kr 11 410,00
This product has no variants available

Kvantumsrabatt

Loading...
  • XP 507
  • 18_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e
  • 17_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e

Knallbra havkajakk for medium store personer. Den kombinerer fart, manøvrerbarhet og stabilitet på en utmerket måte som ingen andre havkajakker kan vise til. Her er båten for deg som ønsker den perfekte kombinasjon mellom stabilitet og fart. Mange mener dette er verdens beste allround havkajakk med Swedish form, den er Norges mest solgte kajakk 8 år på rad. Expedition har blitt best i test i både Norge og Sverige. Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette ror-systemet er det mest solide og råeste på markedet! Dette er en unik kajakk som du vil ha glede av i mange år.

Andre farger kan bestilles, ta kontakt for leveringstid

DFC Nå: 11.410  

HCK Nå: 14.070

 

 

Designer: Ingvar Ankervik/VKV
Produktutvikler: Len Ystmark
Materiale: Composite

Det første du vil legge merke til ved denne kajakken er de elegante linjene.  Expedition er inspirert av moderne svensk design - det videste punktet er bak i cockpit. Designet gjør padlingen framover mer komfortabelt og effektiv fordi du kan sette åra  tettere mot kroppen. Expeditions lange vannlinje gjør den meget rask og den har den har en unik stabilitet .Padler du den i vind og bølger vil du bli overrasket over hvor lettmanøvrert den er, og hvor trygg den føles under røffe forhold.
 
Expedition har fire oppbevaringsrom for tørr lagring, to store og to små. I de store rommene får du plass til alt du trenger av personlig utstyr på en dagstur, eller for et weekendopphold. De små rommene sørger for oppbevaring av utstyr du trenger underveis, som mat, drikke, ekstra tøy etc. Det aller minste rommet er laget av myk neopren, og er designet for oppbevaring av nøkler, GPS, solbriller og andre små gjenstander. NB: Pakk alltid elektronikk i vanntette poser. Bak og foran på kajakkdekket er det gummistrikk som gir feste for utstyr som drikkevann, ekstra padleåre, soveunderlag mm.Expedition har ergometrisk utformede håndtak i baugen og langs sidene for enkel bæring. Du sitter meget godt i kajakken, den vide cockpiten gir lett tilgang, setet er polstret og hoftebeltet er justerbart Kajakken har også en mekanisme for innstilling for ryggstøtten, den lar deg juster støtten til  ønsket posisjon mens du sitter trygt i kajakken.  Hoftebeltet kan reguleres 10 cm i begge ender. Den har justerbare lårstøtter, dette gjør at man får meget god kontakt med kajakken når man trenger det som mest.
 
SeaBird Designs Expedition har blitt designet av Ingvar Ankervik. Ankervik -familien har designet seilbåter, båter og kajakker i 4 generasjoner og er verdens eldste kajakkprodusent  med serieproduksjon av kajakker. Ingvars far var svensk mester i båtbygging, og Ingvar Ankervik er en av verdens beste kajakkdesignere.
 
Direkte fra egen fabrikk. 5 års fabrikk garanti!
 
 
 
Spesifikasjoner
Lengde: 507 cm
Bredde: 58.5 cm
Dyp: 31 cm
Innvendig cockpit: 80x40 cm
Volum: 320 L
 
Vekt
Diolen/Glassfiber/Kjerne: 27 kg
Hybrid Karbon/Kevlar: 26 kg
Karbon: 25 kg
Karbon/Kevlar: 24 kg
 
Bruksegenskaper
Padlerens vekt: 50-90 kg
Kapasitet: 145 kg
 
Kajakkens egenskaper
Hastighet: 8
Primær stabilitet: 7
Sekundærstabilitet: 10
Stabilitet i bølger: 9
Rettningsstabilitet: 9
Manøvrerbarhet: 7
Bagasjevolum: 9
 
Lagrinsplass
Foran: rund luke 25 cm, dagluke med skrulokk 15 cm
Bak: rund luke 15 cm, oval luke 32.5 cm
 
Standard funksjoner
Karbon/Kevlar hav-sete, stillbare lårstøtter, Power Pedals PRO XI9, stangholder, padle holder, ror

SeaBird Designs AS

SeaBird Designs of Norway er Norges og Europas ledende kajakkprodusent.

Vi selger kajakker til gunstige outletpriser

Vennligst send  email for raskest mulig kundeservice

Send Epost til: info@seabirddesigns.no

Hentelager i Elindveien 101, 1615 Fredrikstad. Onsdag - Fredag 11-18