Fisherman

Fisherman
Varenr.
2501
Lager
Midlertidig Utsolgt, Kontakt betjening for leveringstid
Pris
kr 4 990,00
This product has no variants available

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Fisherman
  • 44_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e
  • fisherman-12_135_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e
  • fisherman-12_131_45e2ca6038a25b19825957a15ca9967e
Fisherman 12 fikk i 2012 AWARD som årets fiskekajakk i Baltikums største fiske-magasin. Fisherman 12 er med sitt unike katamaranskrog en meget stødig og effektiv kajakk for fiske, jakt, dykking, fuglekikking og fotografering. Fisherman 12 er på grunn av sitt unike skrog meget rask sett i forhold til stabiliteten. På grunn av sitt katamaranskrog er den så stødig at man kan stå i den og fiske.
 
Les profesjonell fisker Endrik Tønsbergs mening om Fisherman 12.
Designer: Björn Thomasson
Produktutvikler: Len Ystmark
Materiale: HD polyetylen

Utviklingen av katamaranskroget har ført til noen interessante gevinster for hybrid kano-kajakken. Først og fremst gjelder dette stabilitet, fart og fremdrift. "Potongene" øker stabiliteten ved at flytelinjen flyttes ut fra senterlinjen og dypere i vannet enn hva som er tilfelle med tradisjonelle skrog. I sum fører dette til at " plattformen" blir så stabil at du kan stå oppreist på den, også når du padler. Lengde/bredde- forhold er viktig med tanke på hastighet. To skrog tett sammen gir mer fart enn ett med tilsvarende bredde. Ikke det at fart har førsteprioritet når du skal fiske eller kose deg på vannet, men det kan være greit i tilfelle du vil komme deg unna ville speedbåter eller ganske enkelt vil fort til neste fiskeplass. Fint da å kjenne at skroget ikke hindrer deg i effektiv padling.
 
To tett skrog får også bedre fremdrift, det uten å kompromisse med manøvreringsevnen. Dette, sammen med farten som kan oppnås på lengre distanser gjør det langt morsommere å padle denne modellen enn andre i samme kategori. Skrogets fremre del fungerer som en arbeidsplass, her kan du plasserer det du trenger av bokser, fiske- og jaktutstyr, kamera mm. Det justerbare setet, som sitter på selve skroget, er ergometrisk utformet. Bena gis god plass, sittestillingen gjør kroppen balansert, og du får mer kraft når du skal slåss med de største fiskene.
 
Fisherman 12 kan også brukes uten sete, det gir mer plass når du står og padler, i stående posisjon vil du også få mer kraft i takene. Fint er det også å kunne se rett ned i vannets hemmelige verden under padlingen.  Fisherman 12 er mer enn en kajakk/kano - den er et flytende utendørs fangstmaskin.
 
Direkte fra egen fabrikk. 5 års fabrikk garanti!
 
 
Spesifikasjoner
Lengde: 366 cm
Bredde: 76 cm
Dyp: 36 cm
 
Vekt
25 kg
 
Bruksegenskaper
Padlerens vekt: 60-105 kg
Kapasitet: 145 kg
 
Kajakkens egenskaper
Hastighet: 4
Primær stabilitet: 9
Sekundærstabilitet: 9
Stabilitet i bølger: 9
Rettningsstabilitet: 5
Manøvrerbarhet: 9
Bagasjevolum: 7
 
Standard funksjoner
Ergonomisk Elite sete med polstring, Power Pedals PRO XI9, 4 stangholder, 2 koppholdere, kommfort håndtak, XP spruttrekk system, katamaran skrog, SlideTrax tilbehør system, lagring  bak

Valgfrie funksjoner
Justerbar stang holder, SlideTrax dashbord, SlideTrax arbeids bord, spruttrekk

SeaBird Designs AS

SeaBird Designs of Norway er Norges og Europas ledende kajakkprodusent.

Vi selger kajakker til gunstige outletpriser

Vi har for tiden stor pågang på telefon. Vennligst send  email for raskest mulig kundeservice

 

Send Epost til: info@seabirddesigns.no